Posted on Feb 14, 2009 in Blog, Blogger, Diverse | 8 comments

Am revenit

Da, dupa cateva zile in care am vrut sa-mi mai linistesc nervii capului, crezand ca vreo 2-3-4 zile fara calculator o sa-mi faca bine, am revenit. Creseti ca m-am linistit? Nici gand.

In prima zi a fost oarecum pace si prietenie in capul meu. In a doua zi insa, cand mi-am deschis acasa pc-ul doar pentru a-mi verifica mail-ul, am descoperit ca al meu Vista (cu licenta, ca mai bine nu-l aveam) isi facea update. Si-si facea, si-si facea, si-si facea frate, de ziceai ca e Sequoia, nu un amarat de laptop. Cand a terminat, normal, si-a dat un restart. Numai ca la pornire, cand sa termine cu al treilea update, se tot restarta. Si asa a tinut-o vreo ora. Cand m-am plictisit de asteptat si de dat telefoane pentru a afla ce ar putea avea (mai aveam putin si sunam si Microsoft-ul si Acer-ul), m-am apucat si i-am aplicat un “format c:/u”, ca prea imi pierdusem rabdarea.
Si da-i si lupta, si lupta si da-i, instaleaza toate alea, tot ce mai trebuie pe la casa omului. Cand a fost gata, m-am culcat linistit si multumit ca aveam un laptop “mai curat, mai uscat. Always”. 🙂

Ieri, am vrut sa scriu si eu ceva. Am deschis calculatorul mandru nevoie mare de viteza pe care o avea si am inceput sa scriu. Dar cand sa uploadez niscaiva fotografii, am avut marea surpriza ca al meu WordPress nu voia sa lucreze cum trebuie. Si iar da-i si lupta si lupta si da-i. Cand mai aveam putin si incepeam o noua instalare, am descoperit pe un site ca versiunea Flash 10 (de care eram foarte multumit ca o instalasem) provoaca niste greturi pc-ului meu si ca mai bine ar fi sa revin la versiunea 9. Si asta am facut azi. Si merge manca-l-ar mama de Flash.

Bine…acum nu ca as fi scris destul de des pe blogul meu personal. Cea mai mare parte din timp tot AutoMOD o sa mi-l ocupe. Dar ma gandeam ca va intereseaza ca am revenit.

Nu va intereseaza? Ete fleosc! 😉8 Responses to “Am revenit”

 1. grapefruits says:

  :))) Always :-j esti dus cu pluta
  si eu am Vista, te inteleg perfect+ca ii ia cate 10 minute sa inchida si tot atatea sa se deschida…
  Bine ai revenit 🙂

 2. Bogdănel says:

  Si eu am Acer. Pacat ca regret de decizia luata. Ca sa nu mai zic de service-urile din Romania..dar despre povestea asta va urma un post defaimator la adresa firmei de la care l-am luat.

 3. @Grapefruits, dus am fost, dus am ramas. 🙂 Sa stii ca mie nu-mi displace Vista, dar nu inteleg ce nu se “pupa” intre Acer si Vista.

  @Bogdanel, chiar m-am enervat. Nu stiam de cine sa ma iau. 6 ore reinstalare cu tot cu update de Win si cu toate alea… M-au ucis. Dar mi-am revenit. 🙂

 4. grapefruits says:

  Acer va referiti la firma laptopului? Eu am dell, i guess i love it 🙂 De ziua mea a facut un an, in afara de 6959 de virusi pe care i-am neutralizat…merge ca nebunu. Vista se pupa cu el, nu se pupa cu mine :X

 5. Sa-ti traiasca Dell-ul 🙂 Mie mi-a placut acest Acer datorita tastaturii putin curbate. Alt motiv chiar n-am avut.

 6. Bogdănel says:

  Deci probabil ai un Acer Aspire. Eu am Travelmate, e mai smecher, e pt businessmen :>

 7. Nu frate, am un Travelmate 2490 pe care e pus XP si un Extensa 5220 pe care e Vista.

 8. Dar intr-adevar, Travelmate-ul parca se misca mai bine. XP-ul face toata treaba. 🙂

Leave a Reply