Posted on Oct 29, 2010 in Diverse | 4 comments

Eu, agent Scully si Dosarele Raiffeisen

Intr-o zi, n-am eu ce face, si unde nu ma apuc si-ti iau la “injurat” pe Twitter Banca Raiffeisen, de numa’ numa’. Si zic, si-o intorc, si iar zic. Frumos, elegant, ca doar, ce mama dracului, sunt bine crescut, nu? Mama mea m-a invatat sa injur frumos. De ce m-am luat de viata lor? Pai fiindca asa am vrut. Asa a vrut muschiu’ meu. Probleme?

Pana aici, nimic interesant. Dar la vreo doua zile, primesc un telefon. De la o doamna/domnisoara. Nu-i dau numele, pentru ca nu stiu daca e real, iar daca e real si initiativa a fost a ei, nu vreau sa-i fac probleme. Totusi, sa-i spunem agent Dana Scully. Da, aia din Dosarele X. Ei bine, agent Scully ma urmareste pe twitter (asa zice dansa) si a vazut ce aberam eu pe acolo. Ce voia distinsa doamna? Sa vada de ce sunt asa de inversunat, imbatosat, invartosat si in(cum mai vreti voi), pentru ca ea nu are nici cea mai mica problema cu banca mentionata. Se inteleg perfect. Pot indrazni a spune, chiar se iubesc. I-am explicat eu care sunt maruntele si neinsemnatele mele probleme cu Raiffeisen si discutia s-a incheiat intr-un mod amical.

Dar miezul articolului nu e asta. Eu sunt de-a dreptul speriat si-mi fac griji pentru banca si nu numai. Serios. Mai intai si mai intai, pentru ca agent Scully m-a apelat cu celalalt prenume al meu. Prenume despre care am intrebat si pe twitter, si pe care nu multa lume il stie. Apoi, pentru ca am intrebat-o de unde are numarul meu de telefon, ea spunandu-mi ca l-a gasit intr-o baza de date pe net. Apoi, daca agent Scully nu e angajata bancii si nu mi-a gasit numarul de telefon in datele mele de contact inregistrate la banca, nu-mi dau seama de unde stie ca mai am un prenume, mai ales daca tinem cont si de faptul ca ea ma urmareste pe Twitter, unde toata lumea ma stie de Sorin. Hmmm…ciudat.

Acum sa discutam si cu Banca. Stimata Banca Raiffeisen, daca agent Scully nu e angajata dumneavoastra, va rog sa verificati cum se face ca pentru a ma suna, a folosit un numar de telefon inregistrat ca fiind al Raiffeisen Bank? Pentru ca ghici ce? Am verificat si eu numarul respectiv intr-o baza de date pe net, si am descoperit ca este al dumneavoastra. Si daca agent Scully nu este angajata dumneavoastra, atunci va rog sa chemati un sobor de preoti, sa faca ceva sfestanii, deoarece consider ca fortele oculte au pus stapanire pe sediile dumneavoastra. Si nu e bine. E de buhuhu…. In incheiere, va multumesc ca m-ati citit cu atata atentie.

PS: Oameni buni, de la Raifeisen, daca aveti ceva sa ma intrebati sau ce ma deranjeaza, sunati, dar nu va mai ascundeti. Lasati Dosarele X, ce Dumnezeu?! Spuneti cine sunteti, ce doriti, de ce ma deranjeaza unele probleme si politica bancii, cum putem ajunge la un consens (daca e cazul), etc. Si un mic sfat: angajati-va oameni care sa va invete unele chestiuni la care nu va pricepeti: cum se suna, cand se suna, de ce se suna, cum se vorbeste cu un client indiferent de problemele pe care le are el sau pe care le aveti voi. Invatati, invatati, invatati… Iar daca ii aveti, la oamenii aia ma refer, lasati-i sa ii invete si pe ceilalti angajati sa o faca.

PPS: Dana Scully, Mulder te pupa. 🙂

Sursa Foto4 Responses to “Eu, agent Scully si Dosarele Raiffeisen”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Sorin Grumazescu, corina. corina said: RT @SorinGrumazescu: Eu, agent Scully si Dosarele Raiffeisen http://bit.ly/afe7p1 […]

 2. Marieta says:

  Am şi eu un love story cu Romtelecom, o sa-l scriu în weekend după decorez blogul cu tema de la prietenul nostru comun Eugen. M-a ameninţat cu una, alta dacă nu muncesc un pic.
  Crezi că dacă procedez ca tine o să mă conctateze? Că au cont pe twitter.

  • Sorin Grumazescu says:

   Bine ti-a facut Eugen. 🙂
   Cat despre Romtelecom, stai fara grija. Eu am scris doar cateva cuvinte despre ei pe twitter si m-au contactat. Asa ca, sa nu-ti faci probleme. 🙂
   Astept articolul. 🙂

 3. jamilla says:

  bai nene, esti tare aici, am raaaas 🙂 da, in zilele de azi si din astea s epot intampla. Din pacate.

Leave a Reply