Posted on Feb 26, 2011 in Diverse | 0 comments

Sonia Choquette vine în România

Da, după cum aţi văzut şi din titlu, Sonia Choquette vine în România. Şi vor avea loc două evenimente la care ea va fi actorul principal: unul în Timişoara, pe 18 Martie, celălalt în Bucureşti, pe 26-27 Martie.

Evenimentele sunt organizate de IN|TUITION, iar pentru cei care nu ştiu cine este Sonia Choquette şi ce se întâmplă în cadrul acestor întâlniri, o să povestesc mai jos în câteva cuvinte.

Sonia s-a remarcat la nivel mondial în calitate de alchimist vibraţional, consultant intuitiv şi trainer spiritual. Prin seminariile sale, ea încearcă să ajute oamenii să-şi înţeleagă sufletul şi scopul existenţei, sau cum să-şi găsească pacea şi liniştea interioară. Are o serie de cărţi care s-au vândut în peste un milion de exemplare, cea mai cunoscută dintre ele fiind un NY Times Bestseller şi care a fost tradusă în limba română cu titlul „Răspunsul este simplu… Iubeşte-te pe tine însuţi, trăieşte la unison cu spiritul tău”.

Pe lângă faptul că este un trainer talentat, se spune despre Sonia că are şi foarte mult umor. A studiat la Universitatea din Denver, SUA, apoi la Sorbona, Paris. Deţine un doctorat în metafizică şi este membră Transformational Leadership Council, SUA. Între televiziunile la care a avut apariţii, amintesc doar ABC, NBC, CNN, iar între publicaţiile pentru care scrie, New Woman Magazine, USA Today, The Chicago Tribune şi London Times.

Deci, în cazul în care sunteţi interesaţi s-o vedeţi pe Sonia şi interesaţi de tot ce s-ar putea discuta la astfel de evenimente, sunteţi aşteptaţi pe 18 Martie la Timişoara şi 26-27 Martie în Bucureşti. Biletele pot fi achiziţionate şi printr-un mail trimis pe adresa mea, sorin.grumazescu [at] yahoo.com, preţul pentru un bilet fiind de 490 lei pentru Timişoara si 990 lei pentru Bucureşti (2 zile). Vă voi răspunde, vă voi da toate informaţiile de care aveţi nevoie şi vă voi spune şi contul unde trebuie să viraţi această sumă. Ca să nu existe vreo umbră de îndoială, banii pe care-i plătiţi nu intră în buzunarul meu. Sunt fix pentru aceste evenimente şi pentru cei care se ocupă de desfăşurarea în bune condiţii a acestora.

Dacă doriţi, mai multe informaţii găsiţi pe soniachoquette.ro, plus conturile de Facebook şi Twitter.Leave a Reply