Posted on Mar 1, 2011 in Blog, Blogger | 3 comments

Mulțumesc!

Zilele trecute, după interviul de la Radio Guerrilla și după apariția în clipul Cele Două Cuvinte (versiunea bloggerilor), stăteam și mă întrebam în sinea mea, cum, de unde a pornit totul, toată nebunia asta cu blogurile… Știu, pentru mulți dintre voi, cele două lucruri pe care le-am menționat nu înseamnă mare lucru, dar pentru mine reprezintă mult.

Am dat rewind și apoi am apăsat butonul play. Și mi-am amintit… Am scris în multe articole de-ale mele despre 2 oameni, i-am menționat și le-am mulțumit cât de des am putut: Bobby Voicu și Vlad Bălan. Sunt cei doi oameni care m-au ajutat și m-au învățat foarte multe despre tot ce înseamnă blogging, cu mult înainte de a începe să scriu pe AutoMOD.

Insă, există o persoană, un om despre care nu v-am vorbit niciodată. E omul care m-a băgat în seamă atunci când multă lume nu știa cine sunt. E omul care m-a „scos” din online și m-a adus în offline. E omul care, ca să zic așa, mi-a dat primul „șut în fund”. E omul care m-a invitat să mă alătur jurnaliștilor auto și să fac parte din juriul UZEAR (Uniunea Ziariștilor și Editorilor Auto din România), juriu care alege în fiecare an Mașina Anului în România. E omul care m-a pus în legătură cu importatorii auto din România și care m-a recomandat acestora. Și e omul care m-a ajutat de câte ori a putut. Omul acesta se numește Adrian Mihălțianu.

Cine este Adrian Mihălțianu? Este cel care scrie pe Drive-Test.ro, pe Xplorio.ro, pe Zvoner.ro și, din când în când, la România Liberă (am uitat ceva?:)). Unde-l mai găsiți? Pe Twitter și Facebook. Nu știu ce părere au alții despre el (mă refer la cei care-l cunosc) și nici nu mă interesează, dar din punctul meu de vedere, Adrian este un om deosebit, care merită citit, urmărit și, în cazul în care sunteți față-n față, ascultat. Tocmai de aceea, daca nu ați știut până acum cine este Adrian Mihălțianu, vă recomand să-l citiți, urmăriți și ascultați. N-o să vă pară rău. 🙂

Nu știu ce aș putea spune mai mult de-atât: Mulțumesc, Adrian! Mulțumesc pentru tot… 🙂3 Responses to “Mulțumesc!”

  1. Eu nu l-am cunoscut, dar l-am urmarit in online si mi se pare ca este un om foarte ok.

    E bun pe partea de jurnalism auto si scrie articole logice si documentate pe Zvoner.ro

    Prin alte parti inca nu am apucat sa-l citesc. 🙂

  2. In prima faza am scris si eu “foarte bun”, dar am reformulat comentariul si am uitat de “foarte”. 🙁 Deci am fost si suntem de aceeasi parere. :))

Leave a Reply