Posted on Mar 22, 2011 in Diverse, Evenimente | 0 comments

Drumul Mingii

Citeam asta la Zulufatu‘ și mă gândeam… Nu-i așa că întotdeauna te-ai uitat cu plăcere la cei care duc flacara olimpică spre stadion atunci când încep Jocurile Olimpice? Nu-i așa că ți-ar fi plăcut să fii unul dintre ei? Ei bine, ai ocazia. Într-adevăr, la un nivel mai mic, dar o ai. Iar flacara va fi înlocuită cu o minge. 🙂

„Joaca” asta se numește Drumul Mingii și este un proiect în care 1.000 de suporteri vor alerga pe un traseu de 2.400 km. Da, câte 2.4 km de om. Hai că nu-i așa greu. He heee…știu, când vine vorba despre o bere Timișoreana, parcă, parcă te-ar lovi alergatul, nu? Atunci haideți mai întâi să facem în așa fel încât mingea să ajungă la Brașov pe 25 Mai, acolo unde se va juca finala Cupei României. Ne uităm la meci și apoi, liniștiți, ne așezăm să bem și-o bere. Întâi munca ș-apoi distracția.:)

Bun! Deci? Te prinzi, sau îmi bat gura de pomană? Dacă îţi place ideea, ai aici locul potrivit unde te poţi înscrie. Mai mult, dacă eşti blogger, ai şi cont de Facebook şi de Twitter, scrie un mic articol şi dă de veste că au început înscrierile. Dacă tu nu vrei, poate vor alţii şi informaţia înca nu a ajuns la ei.

Şi să ştii că legat de bere n-am glumit. Dă un follow contului de twitter @beretimisoreana şi apoi un like paginii lor de Facebook. Cum şi când dau berea? Îţi povestesc ei. 🙂

Hai, că m-am luat cu mingea, berea şi cu alte alea, dar uitam să vă spun traseul pe unde va trece mingea. Punct de plecare Timișoara. Apoi faceţi dreapta câtre Craiova. După Craiova, ţineţi drumul către Piteşti. Când ajungeţi acolo, faceţi uşor dreapta către Brăila. Aici o sa fie puţin mai complicat pentru că trebuie să faceţi un viraj „ac de par” către Galaţi. Apoi ţineţi dreeeeeeept înainte către Piatra Neamț. Ştiu, aici e mai rece, că e zonă de munte, dar sper să nu va împotmoliţi. Nu de alta, dar nu mai e mult. După Bistrița faceţi o curbă dublă, prima la stânga, a doua la dreapta şi ati ajuns la Braşov. Gata!

Ei? A fost greu? Stiam eu ca nu. 🙂Leave a Reply