Posted on Mar 24, 2011 in Blog, Blogger, Evenimente | 0 comments

PRbeta – Prima conferinţă regională despre Relaţii Publice

Tadaaaa! Iată şi prima conferinţă regională despre Relaţiile Publice, care are, evident, legătură cu web 2.0 şi care va avea loc la Timişoara pe 12 Mai. Pe numele ei adevărat, PRbeta. Cine organizează conferinţa? Doua fete „cucuiete”, adică Nebuloasa şi Cristina. Până una-alta, să vă spun repede despre ce-i vorba. Şi trebuie să veniţi pentru că o sa fie foarte interesant. Dacă nu veniţi, voi pierdeţi.

Aşaaaaaaa! Deci, o să fie în sală oameni de comunicare din companii şi agenţii, bloggeri implicaţi în campanii de PR online şi jurnalişti care-şi bagă nasul prin acelaşi mediu online. Vor fi discuţii, dezbateri, conversaţii, socializare…de toate pentru toţi. Toţi însemnând specialişti în PR, oameni de comunicare din companii, studenţi la comunicare şi jurnalism, bloggeri şi reprezentanţi ai presei.

Şi dacă tot o să stăm la un fel de masă, să vă spun meniul. Avem aşa: felul unu, felul doi şi desert. 🙂 Adică, prima sesiune va fi dedicată oamenilor de comunicare din companii, a doua sesiune aparţine bloggerilor care se implică în campaniile de comunicare online şi cea de a treia va fi discuţia dintre public şi vorbitori.

De ce ar trebui să vii? De ce spuneam mai devreme că dacă nu vii tu pierzi? Ce întrebări sunt astea? Păi uite de ce: pentru că se va vorbi despre campaniile de succes din online-ul românesc, pentru că se vor prezenta metode de monitorizare a brandului şi ale campaniilor în online, se va vorbi despre ce fel de bloggeri pot fi integraţi în campaniile de promovare şi despre campanii lansate chiar de catre bloggeri, despre importanţa comunicării şi despre multe, multe altele.

Te-am convins? Eram sigur. Şi pentru că vrei să vii, iată cum stă treaba cu înscrierile. Începând cu 28 Martie dă un click aici şi înscrie-te. Preţul biletului va fi de 120 lei şi plata se va face online. Asta până pe 10 Aprilie cât durează Early Bird. Dacă te-ai trezit cam târziu, adică în perioada 11 Aprilie – 11 Mai, o să scoţi din buzunar 150 lei. Dar nu cred că-i bai. Nu-i bai pentru că daca aduci mai mult de 3 persoane, ai reducere de 10% din preţul total al biletelor. Iar dacă eşti student, mai bine: vor fi 40 de bilete, preţul fiind de 75 lei/bilet.

Cred că sunteţi curioşi şi care sunt acei speakeri care ne vor ţine cu urechile ciulite, nu? Iată lista domniilor lor:

Alex Negrea – Social Media Manager Banca Comercială Română
Amalia Matei – Director Radio Kiss FM Timișoara
Alina Crâncău – PR Manager Trilulilu
Ana Bulgăr – Online Manager Petrom
Andrei Crivăț – Project Manager www.ebucataria.ro
Bobby Voicu – General Manager Intact Interactive
Bogdan Theodor Olteanu – Managing Director Borțun-Olteanu
Cristina Bazavan – Redactor-șef Revista Tabu
Monica Jitariuc – Online PR Director The Practice
Raluca Popa – Blogger
Ruxandra Predescu – Specialist PR
Victor Kapra – Jurnalist

Gata! Ne vedem la Timişoara, la Hotel Timişoara, pe 12 Mai. Până atunci, urmăriţi conturile de Twitter si Facebook, dar şi site-ul oficial PRbeta. 🙂No Responses to “PRbeta – Prima conferinţă regională despre Relaţii Publice”

  1. […] fete la care eu ţin tare mult, porneau cu mari emoţii un proiect. Un proiect care se voia a fi Prima Conferinţa Regională despre Relaţii Publice şi care se numea PR Beta. Mi-a plăcut ce aveau de gând să facă fetele cu acest proiect şi am […]

Leave a Reply