Posted on May 19, 2011 in Animale, Diverse | 9 comments

N-am ce să mai spun…

 

Oare chiar nu putem lăsa puțin subiectele de căcat, care, chipurile, vă aduc/fac rating, și să discutăm și chestii care chiar contează? Da, Antena 1, Antena 3, Realitatea, la voi mă refer, deși știu că vorbesc ca să n-adorm… Oare chiar nu putem să-l lăsăm pe „Ștroscan” (Strauss-Kahn) și cum a trântit-o el la pământ pe cameristă? Oare nu putem să le lăsăm pe Strâmba lui Dodel, Câșa lui Dorel și Mufa lui Costel, să se strâmbe, „câșâie” și „mufăie” cum vor ele?

Oare n-ar fi bine să mai dezbatem și subiecte care chiar contează? La ora 18, cineva pe Twitter, Sandman mai exact, îmi spunea că s-a dezbătut acest subiect „mai devreme”. La cel despre caii sălbatici de la Letea fac referire. Prieteni, nu mă interesează „mai devreme”. Mă interesează sa se discute astfel de probleme în primetime. La ore de maximă audiență. Că altfel, e degeaba…

Haideți, vă rog, să mai lăsăm căcaturile și să mai discutăm și lucruri care chiar dor. Care merită. Am înțeles…”e foame de bani, băieți”, dar din când în când, există și subiecte care merită discutate.

Știu, sunt oameni care o fac. În cazul de față, Cabral (1, 2) și Doru, dar nu e destul…

Sursa Foto9 Responses to “N-am ce să mai spun…”

 1. Todo says:

  Daca acei cai erau din zona aceasta atunci erau in rezervatie naturala…din cate stiu eu nu poti masacra vietati dintr-o rezervatie naturala….sau noi suntem mai Batman decat Batman…

 2. Alex says:

  Am scris si eu aici: E o picatura intr-un ocean, dar cred ca e mai bine decat sa stau indiferent.

 3. Alex says:

  Si apropo de Delta si de noi, cei care iubim locul ala cu toate ale lui…Spitalul din Sulina se desfiinteaza. Cei care au fost acolo stiu cam ce inseamna sa patesti ceva in Delta. Am scris aici.
  Ms pt. popularizare dl. Sorin 🙂

 4. Stoie says:

  Oamenii de acolo vand caii la abator doar pentru bani. Daca ar pune mana sa faca turism aratand frumusetile locului, Padurea Letea, caii salbatici de acolo etc, problema s-ar rezolva la nivel real.
  Flash-mob-urile si petitiile online nu fac decat sa atraga niste atentie pe moment.
  Odata stinsa flacara mediatica care dureaza 3-4 zile de obicei ce se va intampla?
  Crezi ca se vor schimba lucrurile acolo in satul ala? Cei de acolo vor face la fel in continuare, doar cu mai putina expunere.
  Am scris si eu putin aici despre situatia de fond.

Leave a Reply