Posted on Jun 2, 2011 in Evenimente, Masini | 2 comments

Defensive Driving cu Titi Aur

 

Nu-i aşa că mulţi dintre voi vă uitaţi la Formula 1? Sau la WRC? Nu-i aşa că în faţa ochilor aveţi doar bolizi şi viteză? Nu-i aşa că de câte ori sunteţi voi la volan, pe şoselele #dinRomânia, aveţi tendinţa să fiţi un mic Hamilton sau un mic Loeb? Nu-i aşa că faceţi acest lucru, mai des, atunci când sunteţi, oarecum, deranjaţi în trafic de vreun şofer care „vă ia faţa”?

Sunt convins. Dar ştiţi că toţi cei cu care încercaţi voi să faceţi comparaţie sunt şoferi responsabili. Da, da… Sunt extrem de responsabili. Unu, pentru că vor să mai prindă şi cursa următoare (sunt convins că înţelegeţi ce vreau să spun), doi, pentru că vor să câştige cursa.

Tocmai de aceea, din când în când, un profesionist încearcă să ne înveţe ce înseamnă condusul defensiv. Ce înseamnă condusul responsabil, ce se face când ai în faţă un volan, sub talpă o pedală de acceleraţie şi cum poţi avea grijă de tine şi de ceilalţi participanţi la trafic.

Şi de aceasta dată, cine altcineva era mai în măsură să ne înveţe ce înseamnă condusul defensiv? Nu, nu e nici Hamilton, nici Loeb, dar e unul dintre piloţii cu care România (cred) se mândreşte. Eu, cel puţin, mă mândresc cu el! Este Titi Aur, pilotul nostru, multiplu campion naţional… 🙂

Uite aşa, poimâine, pe 04.06.2011 voi fi prezent, la invitaţia Petrom România, la ceea ce se cheamă Defensive Driving, curs ţinut de către pilotul român. Deşi consider că sunt un şofer responsabil, şi profesionist pe deasupra, ştiu că mai am multe de învăţat. Iar Titi Aur este omul care ne poate învăţa pe mulţi ce înseamnă „volanul, roţile, caii putere” şi multe altele.

Bineînţeles, după ce mă şcolesc, voi reveni cu detalii, foto şi chiar imagini video. 🙂 Sunt convins că mulţi vreţi să vedeţi şi să învăţaţi aşa ceva. 🙂2 Responses to “Defensive Driving cu Titi Aur”

  1. Maine nu e 4 mai 🙂

  2. […] plus ar putea fi ceva mai important decât un subwoofer în plus. Și sunt sigur că Vlad, Hoinaru, Sorin, Adrian, Andra, Răzvan, Bobby, Doru și ceilalți de la curs vor avea multe de vorbit cu prietenii […]

Leave a Reply