Posted on Jun 21, 2011 in Diverse | 1 comment

Redescoperă România pe 2 roți

 

Tare plăcut e când vezi că se întamplă lucruri. La cele frumoase mă refer. Unul dintre ele este proiectul inițiat de doi oameni: Sebi şi Robert. N-o să vă spun toată povestea, pentru că o s-o gasiți pe blogul lui Sebi.

O să vă spun doar că respectivii, începând cu 1 Iulie, se vor urca pe motociclete și vor Redescoperi România, acoperind cam 11.000 de kilometri. Frumos este că n-o fac doar de plimbare, ci au și un scop. Adică, pe lângă promovarea tursmului și promovarea siguranței și respectului pe șosele, cei doi s-au gândit și la partea umanitară, urmând să-l ajute pe Zolty.

Harta cu locurile prin care vor trece, o găsiți mai jos, iar traseul exact, programul și alte detalii, așa cum spuneam, la Sebi pe blog.

Baieții au ca sponsori și parteneri media pe cei de la Petrom, Microsoft Internet Explorer 9 și Romtelecom, respectiv Revista Top Gear și Realitatea.Net, dar asta nu înseamnă că nu sunt deschiși și la alte propuneri. 🙂

Sebi, Robert, felicitări pentru ce faceți, drum bun și vă aștept la Vaslui! 🙂

Sursa FotoOne Response to “Redescoperă România pe 2 roți”

  1. VisUrat says:

    Ne vedem cu siguranta la Vaslui. 🙂

  2. […] ca o leapsa, frumos e sa o dau mai departe. Pai ia sa ne spuna despre calatoria lor de vis numitii: Sorin si Sorin, Adi, Bunescu si nu in ultimul rand blonda cu refinantarea . Liber la preluat si pentru […]

Leave a Reply