Posted on Aug 8, 2011 in Masini | 4 comments

Mulţumesc!

Aşa-mi vine mie uneori. Să mulţumesc oamenilor care merită. După cum bine ştiţi, sunt pasionat de auto. Şi de prin 2008, încerc să aduc ştiri la zi pentru cei interesaţi. Până acum mi-a ieşit. Blogul auto mi-a adus destul de multe chestii. De la oameni frumoşi pe care i-am întâlnit, până la bănuţi. Am fost la tot felul de evenimente şi, poate cel mai important pentru mine, am început să testez maşini şi să scriu despre ele aşa cum m-am priceput eu mai bine.

Ei bine, astăzi vreau să mulţumesc unor oameni care au înţeles anumite aspecte. Unor oameni care au înţeles că sunt persoane care vor să testeze maşini şi care nu sunt din Bucureşti, ci de la 330 km distanţă. Cei despre care vorbesc şi printre care mă aflu şi eu, nu pot veni până în capitala să ia o maşină pentru 24 sau 48 de ore. Dacă nu e evident, faceţi un calcul şi o să înţelegeţi de ce. Eu sunt convins că, până la urmă, mai toţi importatorii auto vor înţelege aceste lucruri. Însă cei cărora o să le mulţumesc, au înţeles mult mai repede acest aspect.

Este vorba despre Laura Antonov şi Paula Olteanu de la Citroen România şi Alex Şeremet de la BMW România. Nu, nu fac diferenţieri intre ei. Am pus fetele primele pentru că aşa-i frumos. 🙂 Chiar n-aş putea face o clasificare între cei doi importatori. La ei sunt oamenii la care am găsit înţelegere, toţi cei trei sunt profesionişti şi, poate cel mai important, toţi trei sunt oameni.

Ştiu, vor spune că-şi fac doar datoria şi nimic altceva. Dar chiar şi aşa, nimic nu mă poate opri să le mulţumesc. Aşadar, Laura, Paula, Alex, vă mulţumesc frumos pentru tot, ştiu sigur că o să rămânem amici toata viaţa şi ştiu sigur că vom colabora în continuare aşa cum am făcut-o şi până acum. 🙂

Incă o dată, mulţumesc!

Sursa Foto 1, 24 Responses to “Mulţumesc!”

 1. Ma bucur foarte mult cand vad ca si bloggeri oarecum mai mici, reusesc sa gaseasca usi deschise.

  Eu nu am incercat pana acum sa abordez importatorii, mai ales ca distanta pe care ar trebui sa o pargurg pana la Bucuresti este de 500 de km. In schimb, sunt bucuros ca dupa ce in Iasi dealerii aproape ca mi-au ras in fata cand le-am cerut o masina, am reusit sa gasesc deschidere in Suceava.

  Citroen, Volkswagen, si probabil urmeaza Fiat/Alfa/Lancia/Kia. Cum s-ar zice, pe langa maruntisul obtinut de pe urma blogului auto, in sfarsit am reusit sa primesc ceva mai important care sa ma faca sa nu renunt. A, ca mai sunt inca 7-8 dealeri care nu mi-au raspuns, si ca probabil au ras cand au citit propunerea mea. Nici nu mai conteaza. Ma concentrez pe ce am.

  Sper sa vad in viitorul apropiat cat mai multe colaborari intre blogerii din provincie si mediul privat. S-auzim de bine! 🙂

 2. Într-adevăr, distanța e cam mare, dar în ceea ce privește colaborarea cu importatorii, ar trebui să încerci. E bine, totuși, că ai găsit înțelegere la dealerii de la tine. 🙂

 3. Alex Seremet says:

  Nu mai multumi atat ca ma bagi la idei! 🙂
  Asta imi aduce aminte – trebuie sa vorbim! Marti!

  E o placere sa lucrez cu oamenii care isi fac treaba cu pasiune.

Leave a Reply