Posted on Dec 8, 2011 in Blog, Blogger | 6 comments

Cum lucrează unele agenţii din România?

Prost. Extraordinar de prost. O să vă las sa citiţi atent ce a scris Sebi în articol lui. Eu o să va dau doar tilturile, ca să zic aşa.

1. Asiguraţi-vă că puteţi plăti.
2. Rezolvaţi-vă actele din timp.
3. Nu mă plimbaţi de la un colg la altul.
4. Chiar nu vă interesează ce fac eu cu banii mei şi câţi am.

Repet, citiţi atent ce a scris el şi bagaţi la cap. Pentru că şi noi începem să băgăm la cap cum lucraţi voi. Şi e posibil ca-n viitor, fie să nu mai lucrăm cu voi, fie să vă punem noi condiţiile. Vreţi? Bine. Nu vreţi? Tot bine.

Ca o concluzie, atâta timp cât eu îmi respect termenele și tot ce mai scrie în contract fără să mă scarpin la urechea stângă cu mâna dreaptă, nu veni și-mi spune “ştii?! Durează niţel până se strâng toate contractele şi până viram banii”. Nu mă interesează. Ai o dată trecută în contract? Ţine-te de ea la fel cum m-am ţinut şi eu şi am respectat tot ce scrie în el. Şi, poate cel mai important, tu, omule cu care am “bătut palma”, răspunde la mail-uri… Cât poţi tu de repede…

PS: Da, pentru moment, fără nume… Dacă va fi nevoie, revin.

Sursa Foto6 Responses to “Cum lucrează unele agenţii din România?”

  1. Greu inca cu birocratia la noi !

  2. Dli says:

    Birocratia guverneaza desi suntem in lumea calculatoarelor si unde se rezolva orice la un click. Sau s-ar putea rezolva orice doar pintr-un click. Nu are rost sa te enervezi ca nu va schimba nimic, nu putem fi toti egali.

  3. man, te agiti degeaba. s-a tot dat de pamant cu ei si tot pe a lor o tin, ca na, daca ii refuza doi-trei vor trece la esalonul urmator care abia asteapta sa fie bagati in seama. daca sunt acceptati bloggeri agramati in campanii, te mai mira ceva?

Leave a Reply