Te grăbeşti ca mireasa la pat

Acest post este scris de o persoană la care eu ţin tare mult. Marieta. Marieta Varga. Atât. :)

Asta funcţiona cu ani buni în urmă, adică pe vremea când fiinţa delicată şi îmbrăcată în alb era tot pură din punct de vedere anatomic, adică avea membrana intactă. Normal că se grăbea fata să testeze relaxa, mă rog, salteaua umplută cu şuşorci. Ca să nu mă întrebaţi, şuşorca e un cuvânt care în Banat înseamnă foile alea care învelesc ştiuletele de porumb şi care uscate serveau ca umplutură pentru saltele. N-aţi vrea să faceţi sex pe o chestie din aia şi să locuiţi la bloc. Ar afla ori copiii, ori vecinii, ori ambii, depinde de dotări.

Să revenim, domnişoara se grăbea să-şi testeze alesul în regim enduro şi mai ales să se ostoiască, după care dacă prestaţia nu era convenabilă, putea încerca şi cu rândaşul.

De ceva vreme zicerea “te grăbeşti ca mireasa la pat” nu prea mai are subiect, nu de alta dar nu mai e mult şi vom căuta virgine pe la clasele I-IV. Graba se rezolvă cu multă vreme înainte de verighetă (prefer termenul de verighetă şi nu pe cel de inel…pffff ) iar când se comite, viitoarea doamnă ştie “par coeur” cum funcţionează dotările mirelui.

Atunci unde şi de ce să se grăbească? Mai bine o face încet şi cu rafinament.

Sursa Foto

This entry was posted in Expresii Româneşti and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Te grăbeşti ca mireasa la pat

  1. Marieta says:

    Şi reciproca e valabilă. Mulţumesc Sorin :)

  2. Pingback: Tweets that mention Te grăbeşti ca mireasa la pat | Expresii Româneşti -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>