Posted on Apr 7, 2009 in News | 3 comments

Proteste in Republica Moldova

foto-protest-chisinau

Urat si trist in acelasi timp.
INconstantIN face live-blogging. Urmariti-l AICI.

Sursa Foto

Nici un articol similar.



3 Responses to “Proteste in Republica Moldova”

  1. grapefruits says:

    multumesc din suflet si pentru comentarii si pentru link. mi-a fost de ajutor atunci cand nu aveam acces la nici o informatie de acasa. ma bucur ca am reusit in sfarsit sa vorbesc si cu familia mea. au niste zile stresante, abia am putut sa dorm, cred ca si din cauza entuziasmului. pacat ca a ramas la aceasta faza. imi pare rau pentru tinerii care au avut de suferit si au fost arestati. nu cred ca vrei sa stii cum e sa fii arestat in Rep. Moldova.
    Am inteles ca cei ce au fost violenti in timpul protestului de la Chisinau au fost defapt instigatori de-ai partidului comunist, ca sa aiba motive sa implice armata si politia pt a aplana conflictul. Oricum, multumesc inca o data :*

  2. @Fructu’, pentru putin. N-am facut nimic altceva, decat am incercat sa fiu mai aproape de toti moldovenii. Un post fara prea multe cuvinte, dar prin intermediul caruia lumea sa ajunga la INconstantIN, care chiar a muncit acolo. Macar cu atat sa fim alaturi de voi.
    Si da, clar nu vreau sa stiu cum e sa fii arestat in Rep. Moldova.
    Ai tai sunt bine?

  3. grapefruits says:

    sincer nu am vorbit inca cu ei, doar cu fratele meu care se afla in Chisinau in acel timp, m-a sunat pe mine si fratele meu din Romania ca sa ne asigure ca sunt bine si ca nu merge telefonul fix de acasa, dar sa stam linistiti. Acum nu ma pot hotara daca sa merg de Paste acasa sau nu, din pacate cumnata mea, care e romanca nu mai poate sa vina pt ca are nevoie de viza…asta e.
    Merci.

Leave a Reply

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.