Posted on Sep 13, 2014 in Diverse, Noutati, Pareri | 2 comments

Cam aşa arată Piaţa Centrală Vidin Vaslui

piata_centrala_vidin_vaslui

Cum arăta Piaţa Vidin înainte? Pentru “nostalgici”, pentru cei care vor să-şi aducă aminte, pentru cei care nu au mai fost de câţiva ani prin Vaslui, pentru curioşi, aveţi aici câteva poze. De unde s-a plecat şi cum arăta proiectul făcut de către cei de la Emo Group? Aruncaţi-vă un ochi aici. Rezultatul? Îl aveţi în imaginile de mai jos. Aşa arată nouă Piaţă Centrală Vaslui.

Nu ştiu ce consideraţi voi, dar eu, aşa cum spuneam şi în articolul trecut, o consider una dintre cele mai moderne pieţe din ţară. Evident, pentru felul în care arată. Ce-mi place cel mai mult şi cel mai mult? Parcarea care se află deasupra pieței. Și, nu în ultimul rând, faptul că proiectul a fost respectat în proporţie de 100%. Sincer, nu m-am aşteptat să fie o “copie fidelă”. Mă aşteptam să respecte în mare, dar nu chiar “la punct şi virgulă”.

Vă las cu imaginile, dar vreau să mai spun un lucru pe care l-am spus multora în viaţa de zi cu zi, şi pe care vreau să-l las scris şi aici: ce a făcut actuala Primărie Vaslui în oraş, de la primar, viceprimari, consilieri locali, cei implicați în proiecte şi terminând cu ultimul angajat al Primăriei, nu a făcut nimeni niciodată pentru oraşul ăsta. Nimeni! Oraş care devine din ce în ce mai frumos. 🙂

Şi da, deşi pare greu de crezut, toate lucrurile frumoase care se întâmplă în orăşelul ăsta sunt şi au fost făcute pe aşa-zisa criză.

Felicitări!

PS: Mâine, 14.09.2014, e inaugurarea. 🙂



2 Responses to “Cam aşa arată Piaţa Centrală Vidin Vaslui”

  1. Ovidiu says:

    Felicitari, Sorin!
    Un alt articol bine scris, o noua sansa pe care, prin felul tau frumos de a gandi, o dai acestui oras. Sper ca gestul tau sa inspire, sa provoace si mai ales sa schimbe mentalitati.

Leave a Reply