Posted on Oct 31, 2008 in Diverse, Inedit | 6 comments

Nebun sau nu, un japonez vrea sa legalizeze casatoria cu personajele din desenele animate

S-a tacnit lupul bre. Cred ca o iau razna (eu). Taichi Takashita nu mai poate de dragul unui personaj din vreun desen manga si vrea sa legalizeze casatoria cu aceste personaje. Destul de ciudat.
Adica…bun…ok…sunt desenate chiar frumos unele dintre ele, dar sa ajungi pana acolo incat sa te indragostesti? Sunt eu nebun? Am luat-o eu razna?

Omu’ strange semnaturi (aprox. 1 milion trebe) pentru a depune cererea sau ce-o fi asta si pentru ca Guvernul nipon sa-i poata indeplini dorinta.
Bun bun. Dar eu totusi am o intrebare. Ce ne facem cu nebunii care-or vrea sa se casatoreasca cu Duffy Duck, sau cu Minnie Mouse, sau cu Donald Duck, sau cu Daisy Duck, sau, mai rau, cu Road Runner?6 Responses to “Nebun sau nu, un japonez vrea sa legalizeze casatoria cu personajele din desenele animate”

 1. Jamilla says:

  haida de…sunt openminded, ca altfel nu as rezista in meseria mea, dar asta chiar e prea de tot…ne trezim ca se vor legaliza casatoriile intre masini, mai nou ;-))) cashh, nu mi-a placut ideea japonezului.

 2. Jamilla says:

  nu cred ca e nebun musai, e doar unul care vrea sa atraga atentia si sa si faca publicitate, si cum altfel decat cu o idee nebuneasca? 😉 sau, mai bine sa nu ma lansez in supozitii si etichetari, omul poate chiar crede in ideea lui si asta e 😉

 3. Pai cu etichetatul m-am cam grabit eu, nu tu. Ca eu l-am facut nebun. Dar am specificat “Nebun sau nu”. Taichi Takashita…iti cer scuze. 🙂

 4. grapefruits says:

  eu m-as marita cu Zuperman 🙂 sau el ar trebui sa ma salveze ca sa nu fac prostia asta? 🙂 Oricum , e grav pentru generatia care are acum pana in 12 ani. La ce personaje DE DEsene animate au, numai montri au sa se nasca 🙂 poc poc poc 🙂

 5. Nu e bun Superman. Cum stai tu asa cu el, te si trezesti ca pleaca. Gaseste ceva de salvat. Are treaba omu’. 🙂

Leave a Reply