Posted on Dec 6, 2010 in Muzica | 10 comments

Simplu vs Backstreet Boys. Sau invers?

In seara asta, datorita marii “inventii” numite twitter, am vazut un link catre Monden Info in care era prezentat noul clip Simplu si melodia Dancer for Money. Frumos clip, frumoasa piesa. Nu comentez asta. Mi-au placut baietii de la Simplu intotdeauna. Ii apreciez pentru ce au facut, de unde au plecat si unde au ajuns.

Cu toate astea, am senzatia ca al lor clip este oarecum inspirat din alt clip. Clip “semnat” Backstreet Boys. Poate ma insel. Poate nu e asa. Va rog nu dati cu pietre. Si va rog uitati-va la ambele clipuri „in mare”. Analizati-le. Dar in special, va rog uitati-va la primul clip la minutul 0:42, iar la cel de al doilea clip, la minutul 1:14.

Repet: nu ma certati. Poate ma insel eu. Poate nu am dreptate. Poate nu seamana. Si daca e asa, va rog sa ma corectati.

Multumesc!

PS: Totusi, incercam sa fim putin mai originali? 🙂



10 Responses to “Simplu vs Backstreet Boys. Sau invers?”

  1. Liz says:

    Poate s-au nascut sub aceeasi stea si de-acolo “coincidenta” :))

  2. Aurel Dragut says:

    Vazusem la TV secventa cu Piticu avand masca aia si chiar incercam sa imi dau seama de ce imi pare cunoscuta faza. Or fi zis ca e clipul ala prea vechi si a uitat lumea probabil.

  3. Marieta says:

    Ce înseamnă să rămâi “înţepenit în proiect”, habar n-ai cine sunt şi ce cântă cei de la Simplu iar Backstreet Boys nu prea mi-au plăcut. Numai că eu nu sunt potrivită pentru genul lor de muzică sau mai degrabă invers.
    A comparat cineva Phoenix – Negru Vodă(varianta aceea lungă) cu anumite secvenţe din Deep Purple-Sweet Child in Time? Nu, pentru că nu dădea bine, dar asemănarea e un fel de copy-paste de acum. Ciupim de pe unde putem. Mai ales noi de la ei.

    • Eu sunt “intins” catre toate genurile muzicale. Si poate de asta mi-a sarit in ochi. 🙂 Cat despre Negru Voda si Sweet Child in Time, nu stiu de ce te-as contrazice. 🙂

  4. theannemarie says:

    În afară de masca lu` Piticu, nu mi se pare că seamănă clipurile astea două în special. Cu toate că da, am putea fi mai originali, tema de bal mascat s-a folosit şi răs-folosit. JT a făcut cel mai mişto clip pe tema asta, zic eu.

    • Pai ma refeream la ideea in sine, la felul in care e filmat clipul, plus faza cu masca. Intr-adevar, daca iei secunda cu secunda, nu seamana, dar daca ei per total, e altceva. Parerea mea. 🙂
      JT, te referi la Justin Timberlake? 🙂

  5. […] This post was mentioned on Twitter by Sorin Grumazescu and Sorin Grumazescu, corina. corina said: RT @SorinGrumazescu: Mi-am dat si eu cu parerea. Asa…de necunoscator. 🙂 http://bit.ly/eGu27c […]

  6. Gabriela says:

    Pai..mie imi plac si simplu si backstreet boys…sunt fana backstreet boys;)).mi se pare o prostie din partea celor de a simplu..puteau sa inventeze ei ceva..dar asta este..piesa nu e deloc rea;)).eu una sunt de acord cu tine;))

    • Da, asa cum spuneam, piesa imi place. Nici clipul nu e rau. Eu atat consider: ca puteau gasi cu siguranta altceva. Sunt baieti simpatici si lucreaza cu oameni care se pricep. 🙂

Leave a Reply