Posted on Apr 15, 2009 in Design, Reviste | 2 comments

Borcea, Radu Borcea

revista-max-12

Nu, nu e cel din imagine (de parca n-ati fi stiut). Am pus acest titlu doar ca sa-l parafrazez pe Radu, dar si pe cei de la revista Max.

Intotdeauna am apreciat oamenii care pleaca de jos si reusesc sa ajunga in varf , dar nu printr-un pocnit de degete, sau cu ajutorul unei mosteniri. Ci acei oameni care chiar muncesc pentru asta. Si Radu Borcea este unul dintre ei.

De doua zile a aparut ultimul numar al Revistei Max, numar in care Radu a avut foarte multa treaba. A fost prima lui “organizare de santier” ca sa zic asa, prima lui sedinta foto unde s-a ocupat de absolut tot, de la inceput pana la sfarsit, inclusiv de “design-ul” a patru scaune Spazio Studio pentru aceasta sedinta. Si trebuie sa-l felicitam pentru asta.

revista-max-23

In acest numar al revistei, pe langa multe altele, puteti citi despre Radu Mazare, despre super-omul Catalin Stefanescu (pe care apropos, eu il apreciez foarte mult) si despre al sau Garantat 100%, despre masini (bineinteles) si despre Catalin Botezatu (alt om care nu mi-e indiferent).

Despre revista gasiti mai multe AICI, iar despre Radu, am scris AICI.

Nu ratati revista pentru ca, vorba cuiva, “nici nu stiti ce pierdeti”. 🙂

Inca o data felicitari Radu si tine-o tot asa.

Sursa si Foto2 Responses to “Borcea, Radu Borcea”

  1. raduborcea says:

    :O soc soc soc…asta e pe principiul “Sunt Simona Patruleasa si…soc…vara asta m-am maritat!:))” merci mult de tot pentru ambele materiale, dar si pentru increderea si sprijinul demonstrat! si daca tot suntem la capitolul multumiri, trebuie sa-i multumesc si fotografului cu care am lucrat la treaba asta…Bogdan Tutuneanu! El este the mastermind din spatele acestor super poze…eu doar i-am dus scaunele si hainele…we make a great team!:)) merci inca o data si dau o bere, dar asta off the record si dupa programul de munca:))

  2. Atunci felicitari si lui Bogdan Tutuneanu. Chiar ca faceti “one hell of a team”. Si ai grija…sunt un mare fan Guinness. 😉

Leave a Reply