Posted on May 18, 2009 in Muzica | 4 comments

Nu mai pot cu Eurovisionu'

romania1

De sambata incoace am fost asaltati pe toate canalele, pe toate posturile de radio, in toate ziarele…peste tot, de prestatia Elenei Gheorghe la editia de anul acesta a Eurovision Song Contest. Toti dau din maini, din degete, din pix si din tot ce mai vreti voi legat de acest subiect. Toata lumea se intreaba “Cum? Doar atat? Doar locul 19? De ce doar atat?”, sau trag concluzii “E clar, e facatura.” sau “N-a cantat Elena. E vocea Luciei.” sau “Am ramas uimiti cand am vazut voturile” sau “Nu-mi vine sa cred…Elena a cantat excelent. Nu stiu de ce doar 19”. Si exemplele pot continua.

O ascult pe Elena de cand a aparut Mandinga. Primul lor album m-am dus sa-l ridic pe o caldura de peste 30 de grade(specific acest lucru ca sa intelegeti ca imi place foarte mult cum canta fata asta), iar melodia Donde Estas pot sa o ascult pe repeat fara sa ma plictisesc prea repede.

Da oameni buni. Elena Gheorghe a cantat excelent la Eurovision. Totul a fost perfect. A fost foarte bine. A dat tot ce a putut. Nu i-a scapat vocea. S-a miscat cum trebuie si cat trebuie. NU Elena este problema. NU ea este de vina pentru ce s-a intamplat acolo. Melodia e de vina. Melodia nu e pentru Eurovision. Nu avea ce sa caute acolo ea cu melodia asta. Imi pare rau, dar Laurentiu Duta nu a scos ceva bun de data asta.

Discutam de voturi geo-politice si ca acest lucru nu ne-a ajutat. Care voturi geo-politice? Azerbaijan-ul de care voturi geo-politice a fost ajutat? Si a obtinut locul trei. Dar Luminita Anghel & Sistem si Let me Try de care voturi geo-politice au fost ajutati? Dar Mihai Traistariu-Tornero de ce voturi geo-politice a fost ajutat?

Reveniti-va oameni buni, si ganditi-va la ce s-a intamplat de-a lungul anilor cu unele piese care chiar au meritat locurile pe care s-au aflat.

Imi pare rau pentru Elena Gheorghe si pentru Laurentiu Duta. Sincer imi pare rau. Au muncit. Toti au muncit. Si cei din spatele lor au muncit, dar asta e. Piesa nu a fost cea potrivita pentru acest gen de concurs. Trebuie sa invatam sa ne recunoastem greselile.

Foto DaDaMoDa



4 Responses to “Nu mai pot cu Eurovisionu'”

  1. DavE says:

    De cand am auzit piesa Elenei, m-am gandit ca a fost mai potrivita a lui Traistariu (si mie nu imi place Traistariu). In afara de asta, eu cred ca a contat si showul de pe scena, echipa de pe locul intai a aratat ce e ala show. Nu am vazut nimic la TV, m-am uitat la cateva prestatii pe youtube.

  2. Pacat ca n-ai vazut show-ul. Chiar ai pierdut ceva frumos. Le-a iesit tare bine rusilor.

  3. maria110475 says:

    Salut!A fost frumos Eurovision 2009.Și fiecare și-a văzut adevărata valoare.Iertați,fraților.

  4. BLOG VEDETE says:

    cu totii cred ca ne-am saturat sa auzim atatea stiri despre elena

Leave a Reply