Posted on Nov 7, 2010 in Diverse | 0 comments

La Scinteia Stejar Pub – Un Pub DeEsentaTare

Daca tot e duminica si am scris despre rugby, sa va spun ca in Bucuresti, pe bulevardul Ferdinand la numarul 73, o sa gasiti primul Pub dedicat 100% pasionatilor acestui sport. Barul se numeste La Scinteia Stejar Pub si este un loc minunat. Totul in interior te duce cu gandul la rugby: de la scaune, la perne din alea mari in forma de mingi, la baloane mici de rugby pe care scrie „rezervat” si pana la postere uriase pe pereti.

Si daca sunteti pasionati ai acestui sport, merita sa mergeti din cand in cand. Oamenii care se ocupa de bar sunt minunati, o sa gasiti mai toate meciurile inregistrate, o sa aveti parte de transmisiuni live (exista plasme in fiecare camera) si mai aveti ocazia sa va intalniti si cu fosti sau actuali jucatori. Din cate am inteles, in pub se vor desfasura si intalniri intre fani si jucatori, asa ca ar fi bine sa treceti pe acolo.

Preturile sunt pentru toate buzunarele, sucul sau berea incepand de pe la 4 lei. Tot aici veti gasi si berea Stejar Strong. Daca n-ati incercat-o, va sfatuiesc sa o faceti. Dar mare grija. Vorbim despre 7% alcool, deci e nasol. 🙂

Pentru cei care nu stiu pe unde e, mai jos gasiti si o mica harta, iar daca vreti sa luati cumva legatura cu cei de acolo, ii gasiti pe twitter, pe facebook sau la club[at]lascinteia.ro.

Si ca sa va fac „pofta”, mai jos gasiti cateva poze cu pub-ul. 🙂 Mergeti. O sa va placa. O sa va placa si daca nu sunteti fani ai rugby-ului, dar mai ales daca va place acest sport.

Sursa Foto

Mai multe imagini in continuareNo Responses to “La Scinteia Stejar Pub – Un Pub DeEsentaTare”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by David Pripas, Sorin Grumazescu. Sorin Grumazescu said: La Scinteia Stejar Pub – Un Pub DeEsentaTare http://bit.ly/dr6uOG […]

Leave a Reply