Posted on Mar 5, 2012 in Evenimente | 2 comments

Social Media Summit Iaşi – Ediţia 2012

Săptămâna viitoare, mai exact pe 16 Martie, ne vedem la Iaşi, la cea de a doua ediţie Social Media Summit, sau aşa cum mai multă lume o ştie, SMS Iaşi.

Şi cum bine zice şi Marius, este unul dintre cele mai importante evenimente din zona Moldovei, aşa că e cât se poate de binevenit, în principal pentru bloggeri şi pentru angajaţii companiilor.

Pentru mine e cu atât mai important, pentru că, alături de alţii, voi avea o prezentare în care voi încerca (şi sigur voi reuşi) să vă povestesc cum ţine un blogger local legătura cu restul ţării, cu agenţiile, cu companiile din Bucureşti şi din ţară. 🙂

Pe cine veţi mai asculta alături de mine? Păi pe bunii mei amici Cristina Bazavan, Cristian China Birta, Sebastian Bârgău, Alex Negrea şi Victor Kapra, dar şi pe Cristian Manafu, Marius Sescu, Claudiu Florea (Managing Partner la Wunderkid), Emanuel Martonca (Director de Marketing Coriolan), Georgiana Gheorghe (Corporate Communication Manager la Danone), Ioana Bondrila de la Staropramen şi Adrian Monoranu (General Manager InOras.ro).

Conferinţele sunt structurate în Social Media locală şi relevanţă, Social Media pentru Companii şi Cum lucrează bloggerii cu brandurile. Dar mai multe găsiţi aici. Şi vă puteţi înscrie aici. Nu… staţi fără grijă, nu vă costă nimic. Dacă sunteţi interesaţi, puteţi fi prezenţi în sală fără să plătiţi. Ideea e doar să vă înscrieţi din timp… 🙂

Hai… ne vedem la Iaşi! 🙂

Încă o imagine în continuare2 Responses to “Social Media Summit Iaşi – Ediţia 2012”

  1. Marius Sescu says:

    Mersi de mențiune Sorin, ne vedem la Summit. 🙂

Leave a Reply