Posted on Nov 20, 2012 in Uncategorized | 3 comments

Idei pentru Revelion 2013 şi concurs

A mai trecut un an… Şi nenea Doru Panaitescu iar nu mă lasă în pace… Mă pune la treabă. Deşi i-am explicat că nu mai răspund la lepşe, ceva nu mă lasă să-l refuz. De ce? Pentru că e un articol pe care vreau să-l scriu… Pentru că Doru e genul de om nebun-frumos. Aveţi întrebări despre păsări? Doru o să vă răspundă. Aveţi întrebări despre reptile? Doru o să vă răspundă. Aveţi întrebări despre tot ce înseamnă coclauri? Doru e omul potrivit. Aveţi întrebări despre #ciorbealese? Doru e prezent. Aveţi întrebări despre unde se mănâncă foarte bine în orice colţ al României? Doru nu va ezita să vă răspundă… 🙂

Ei bine, Panaitescu, împreună cu Continental Hotels, au pus ceva la cale. Vor să dea un week-end pentru 2 persoane, pentru cea mai interesantă idee de Revelion şi nu numai. Treaba-i foarte simplă: tre’ să intraţi pe site-ul Continental Hotels. Bun până acum? Ok! Apoi daţi un ochi aici, aici sau aici (ultimul “aici” e de inspirație), vedeţi dacă nu i s-a năzărit vreunuia cu aceeaşi idee de Revelion şi verificaţi că zonele să fie cât de cât apropiate de unul dintre hotelurile Continental (unde se organizează petreceri de Revelion). Care-s alea? Păi Arad, Drobeta, Târgu Mureş, Sibiu, Oradea şi Bucureşti.

Apoi, lăsaţi un comentariu pe blogurile participante la concurs (pe care o să vi le spun mai jos), inclusiv pe al meu. Ce ar trebui să scrieţi în comentariu? Păi ceva de genul “Dacă aş face Revelionul în Sibiu, cu siguranţă n-aş rata Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra. N-am cum… E un muzeul al satului românesc, e un muzeu unicat (între cele aflate în aer liber), e un muzeu care, până la urmă, ne reprezintă…”

Gata şi cu comentariul? L-aţi scris? Unde vreţi să-l lăsaţi? La Doru, la Tița, la Augustin, la Ruxa, la Alex, la Travel Girls, la unul dintre cei mai mari fotografi din România, Zdeto, pe numele lui adevărat Andrei Zdetovetchi, sau la mine? 🙂 Chiar nu contează unde… Oriunde, e perfect!

Ce câştigaţi? În primul rând un week-end de două persoane, în orice Hotel Continental dintre cele enumerate mai sus (cazare şi mic dejun). Când? La alegere în lunile Ianuarie şi Februarie 2013. Apoi, un voucher pentru închirierea unui portbagaj suplimentar Thule Atlantis oferit de Aventuria. Un tricou pentru alergare oferit de Smart Atletic şi, nu în ultimul rând, un album foto 3D cu Peşteri din România oferit de tata Doru.

Până când trebuie să scrieţi acest mic comentariu? Până pe 20 decembrie ora 16.00. Simplu nu? Hai succes! 🙂3 Responses to “Idei pentru Revelion 2013 şi concurs”

  1. Voiam doar sa te anunt ca imi place exemplul tau de comentariu 🙂

  2. Marian says:

    Ca tot vorbim de revelion si toate cele, o zona mai linistita, o zona unde sa pot scapa de galatia cauzata de sarbatori nu stii(nu ma refer strict la manastiri daca asta iti este raspunsul).
    O cabana cu semineu de 2 persoane mai exista undeva prin Romania asta draga?

Leave a Reply