Posted on May 7, 2014 in Campanii, Masini, Vacante | 0 comments

Cazanele Dunării şi un traseu “bătut” cu #goodyear4x4

cazanele-mici

Nu ştiu dacă mai era nevoie să vă spun că-mi plac maşinile. Nu ştiu dacă mai era nevoie să vă spun că-mi place România. Şi când spun România mă refer la toate frumuseţile pe care le întâlnim în vacanţele scurte sau în concedii. Am avut ocazia să mă “dau” cu diverse maşini, la fel cum am avut ocazia să văd multe locuri din ţara asta. Şi, cu siguranţă, o să mai am ocazia. Problema e că, de fiecare dată, le-am făcut separat. Şi testele cu maşini, şi vacanţele prin ţară.

Acum e altceva… E altceva, pentru că plec în weekend în, dacă îmi e permisă formularea, expediţia #goodyear4x4. E frumos ce au făcut oamenii ăştia, pentru că strâng în acelaşi loc un și un drive-test cu nişte maşini echipate corespunzător, dar și locuri frumoase din România, locuri în care ne vor duce acele mașini.

Cu ce vom merge? Cu 3 Ford Kuga echipate cu anvelope Goodyear EfficientGrip SUV.

Ce vom vizita?

Aşa cum bine aţi văzut în titlu ajungem la Cazanele Dunării, o parte a ţării care ascunde, până acolo şi acolo, multe alte locuri care merită vizitate: platoul Mehedinţi, Orşova, Peştera Ponicova, Moldova Nouă, Mănăstirea Mraconia, Şopotu Nou cu Cheile Nerei, Cascada Bigăr, morile de apă de la Bozovici, iar la întoarcere ne vom opri, pentru o pauză, pe podul Natural de la Ponoarele.

O să vă povestesc mai multe la întoarcere. Şi nu doar eu, ci şi cei 4 amici care-mi vor fi companioni de drum şi de poveşti. Adică, într-o ordine complet aleatorie şi alfabetică, Bogdan Epure, Cosmin Tudoran, Doru Panaitescu, Dragoş Boldea şi Mircea Panaitescu. 🙂

Aaaaa… să nu uit. Maşinile Ford Kuga sunt luate “pe semnătură” de la Tiriac Auto, iar anvelopele cu care vin echipate sunt, evident, Goodyear. 😀

Sursa fotoLeave a Reply