Posted on Oct 19, 2014 in Muzica | 2 comments

Viaţa trece…

brenciu_1

Dragă Horia, piesa ta e foarte frumoasă. Cred că este una dintre cele mai frumoase piese ale tale, dacă m-a făcut să scriu. Dar avem câteva probleme…

Îmi place începutul clipului, în care fata îţi caută numele pe net. Ce să vezi?! Mi-am luat chiar şi un pahar de apă… Numai că am folosit google să văd cine apare în clipul tău, pe lângă Iuliana Pușchilă şi Julie Mayaya, pe care le ştiam. I-am mai descoperit pe Laurian Manta, Irina Tănase şi Maria Cojocaru.

Nu ştiu ce să zic… Sper să mă înşel, dar vor trece maxim 1-2 ani şi nimeni nu va mai şti cine e Iuliana Pușchilă, Julie Mayaya şi toţi ceilalţi. Oh, wait… Sunt mulţi care deja nu ştiu cine-s copiii ăştia.

Horică, te-ai “întins” între timp la toate emisiunile posibile şi imposibile pe la Antene… Horică, nu era frumos să pui la clipul urcat pe YT, pe lângă toţi ceilalţi, cine-s omuleţii ăştia? Am înţeles, e piesa ta şi nu aveau loc nici la backingvocals, dar nici măcar să-i aminteşti, cu link sau fără, pe YT? Urât… Urât din partea ta, tată…. Foarte urât!

Copii, da, voi ăştia de apăreţi în clip, dar şi cei care vă uitaţi la el, “aveţi o viaţă, doar una” “aveţi personalitate, aveţi vreme de toate”. Dar nu uitaţi, “viaţa trece”… Aveţi grijă de voi şi faceţi ceva! Nu aşteptaţi nimic de la alţii! E posibil să aveţi surprize. Faceţi voi ceva! 🙂

Încă o imagine în continuare2 Responses to “Viaţa trece…”

  1. cosmintudoran says:

    1,1mil views într-un an.

    Puțin. Foarte puțin…

Leave a Reply