Posted on Nov 2, 2010 in Blog, Evenimente | 0 comments

Maine sunt prezent la How to Web

Desi sunt mai mare ca el (ca varsta), nu pot sa nu-i spun ‘nea Chini. 😀 Nu stiu cine i-o fi zis asa, dar imi place. Asadar, nenea Chini a scris, noi am citit si unii din noi ne-am apucat de conceput niscaiva idei pentru a dezvolta proiectul Sport Local.

Nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar in momentul in care am terminat de citit articolul, am facut un lucru pe care nu l-am mai facut din scoala. Am luat, la propriu, un creion, o radiera si o foaie de hartie. Si mi-am batut capul. Si m-am apucat de scris. Si de sters. Si de scris. Si iar de sters. Si tot asa, pana am considerat ca e ok ce-am gandit eu. Una pentru ca voiam sa ajung la How to Web, si alta pentru ca imi placea idea si ce vrea omul de la noi.

Ei bine, nu mi-am batut capul degeaba, pentru ca dupa o saptamana, Chinezu ne-a dat raspunsul, el considerand ca eu am avut “viziunea cea mai ”circulara”, despre directia in care trebuie sa mearga sportlocal.ro.” Nici nu stiu ce sa spun… N-am ce sa spun. Daca el a considerat ca asa e, inseamna ca asa e. 🙂 Si nu pot decat sa-i multumesc pentru incredere.

Astea fiind zise, maine sunt prezent la How to Web si la discutii cu Chinezu despre proiectul lui drag, Sport Local. Si tare ma mai bucur. Multumesc, zulufatule! Multumesc frumos! 🙂

PS: Cu cine ma mai vad acolo? 😀



No Responses to “Maine sunt prezent la How to Web”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta and Sorin Grumazescu, Marieta Varga. Marieta Varga said: Succes!!! RT @chinezu: RT @SorinGrumazescu: Asadar, @chinezu a considerat ca trebuie sa vin la #howtoweb 🙂 http://alturl.com/553m2 […]

Leave a Reply